Galatasaray'dan Günay Güvenç hamlesi

Galatasaray’dan Günay Güvenç hamlesi

Süper Lig’den çekilen Gaziantep Futbol Kulübü ve Atakaş Hatayspor’dan bazı futbolcular, ligdeki diğer takımlara gitmeye hazırlanıyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Gaziantep ekibinin kalesini koruyan Günay Güvenç için harekete geçti.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle Gaziantep Futbol Kulübü ve Atakaş Hatayspor ligden çekildi.

Türkiye Futbol Federasyonu da bu ekiplerde görev yapan futbolcuların sezon sonuna kadar başka takımlarda forma giymesine izin verdi.

Galatasaray, tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera’nın sakatlığının ardından kaleci arayışları başladı. Sarı kırmızılılar, sezon sonuna kadar geçici bir transfer yapmak için harekete geçti.

Galatasaray bu süreçte, Gaziantep Futbol Kulübü’nün tecrübeli file bekçisi Günay Güvenç’i kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

Galatasaray’ın, sezonun geri kalanında Günay’ın maaşının tamamını ödemesi bekleniyor. 31 yaşındaki file bekçisinin yerli olmasının, bu transferde en büyük etken olduğu belirtiliyor.

Leave a Comment